Σφραγιστικό διαρροών λαδιού κινητήρα αυτοκινήτου-φώκια- 250ml FACOM (006002)

Σφραγιστικό διαρροών λαδιού κινητήρα αυτοκινήτου-φώκια- 250ml FACOM (006002)

Καθαριστικό συστήματος ανάφλεξης βενζίνης 300ml FACOM (006007)

Καθαριστικό συστήματος ανάφλεξης βενζίνης 300ml FACOM (006007)

Συμπληρωματικό αμόλυβδης βενζίνης-υποκατάστατο μολύβδου 250ml FACOM (006006)

Συμπληρωματικό αμόλυβδης βενζίνης 250ml της Facom

12.00 €
Χώρα παραγωγής Γαλλία
Διαθεσιμότητα: 8 τεμάχια
SKU
006.006

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 250ML

  • Επιτρέπει την χρήση καύσιμου SP95 ή SP98 σε παλιούς κινητήρες
    Συμβατό με αυτοκίνητο GPL
  • Τοποθετείται στο ντεπόζιτο καυσίμου
  • Αυτό το υποκατάστατο μόλυβδου επιτρέπει τη χρήση αμόλυβδου καυσίμου (SP95, SP98) σε κινητήρες κατασκευασμένους για να λειτουργούν με Super ή με βενζίνη με μόλυβδο.
  • Προστατεύει αποτελεσματικά και χρονικά τις βαλβίδες διότι δημιουργεί μια λιπαρή και ανθεκτική μεμβράνη.
  • Εξαλείφει το φαινόμενο της πρόωρης ύφεσης των εδρών των βαλβίδων, διατηρεί τη στεγανώτητα τους, και προστατεύει από το ρίσκο κολλήματος.

ΧΡΗΣΗ: Σε κάθε γέμισμα. Χρήση από μηχανικούς, ιδιώτες. Για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, συλλεκτικά οχήματα κούρσας… Το δοχείο αυτό επιτρέπει τη χρήση για 250 λίτρα βενζίνης.

Οδηγίες χρήσης: Αναλογία: 10ml για 10 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ανοίξετε το καπάκι, πιέστε απαλά τη φιάλη για να γεμίσετε τον δοσομετρητή έως την επιθυμητή ποσότητα. Ρίχνετε το περιεχόμενο στο ντεπόζιτο βενζίνης πριν το γέμισμα. Για αυτοκίνητο GPL χρησιμοποιείτε συχνά στην ένδειξη «καύσιμο βενζίνης».

Συμβατότητα: Για όλα τα οχήματα με κάθε βενζινοκίνητο κινητήρα, δίχρονο ή τετράχρονο, παλιάς γενιάς, ειδικά φτιαγμένα για βενζίνη με μόλυβδο, ή GPL. Άσχετα από το πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει, με ή χωρίς Turbo, και με injection. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους βενζίνης που πωλούνται στη Ευρώπη. Προϊόν που δεν διαβρώνει, χωρίς κανένα κίνδυνο για τα συστατικά, τα πλαστικά και τα λαστιχένια μέρη του κυκλώματος του καύσιμου.


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες σε περίπτωση κατάποσης. Μην προκαλέστε εμετό, επισκεφτείτε έναν γιατρό δείχνοντάς του τη φιάλη. Αν έρθει σ’ επαφή συχνά με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει ραγάδες. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Σε περίπτωση που έρθει σ’ επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε τα με άφθονο νερό και επισκεφτείτε έναν ειδικό.
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210.7793777-9


ΔΙΑΘΕΣΗ: AUTO IMPEX HELLAS – 210.2796361 www.impexhellas.gr

More Information
ΜάρκαFACOM