Γράσο σιλικόνης σπρέι 300ml FACOM (006101)

Γράσο σιλικόνης σπρέι 300ml FACOM (006101)

Αντισκωριακό - λιπαντικό σπρευ  300ml FACOM (006103)

Αντισκωριακό - λιπαντικό σπρευ 300ml FACOM (006103)

Σπρέυ γράσου 300ml FACOM (006102)

Σπρέι γράσου 300ml Facom. Προστασία μακράς διαρκείας & δυνατή πρόσφυση

Γράσο υψηλής απόδοσης εξειδικευμένο για την επαγγελματική συντήρηση.  Πολύ διεισδυτικό γράσο κατά την εφαρμογή.  Κολλάει τέλεια στο μέταλλο.  Η σπουδαία διεισδυτική δράση του διευκολύνει τη λίπανση των ήδη συναρμολογημένων μηχανικών μερών ή που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση.

13.00 €
Χώρα παραγωγής Γαλλία
Διαθεσιμότητα: 48 τεμάχια
SKU
006.102

Σπρέι γράσου 300ml Facom. Προστασία μακράς διαρκείας & δυνατή πρόσφυση

Γράσο υψηλής απόδοσης εξειδικευμένο για την επαγγελματική συντήρηση.  Πολύ διεισδυτικό γράσο κατά την εφαρμογή.  Κολλάει τέλεια στο μέταλλο.  Η σπουδαία διεισδυτική δράση του διευκολύνει τη λίπανση των ήδη συναρμολογημένων μηχανικών μερών ή που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση.  Η δυνατή του πρόσφυση προστατεύει από την φθορά και τη διάβρωση.  Είναι υγρής μορφής, και κρατάει καλά εν ώρα εργασίας.  Ελαττώνει τις τριβές και τη θερμότητα που οφείλονται στην τριβή των μερών που είναι εν κινήσει.   Κάνουν την λειτουργία πιο ομαλή.  Υδροφοβικό.

Χρήση: Για βιομηχανική χρήση, για επαγγελματίες μηχανικούς και για μηχανισμούς μικρής και μεσαίας τάσης, για χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα.  Σε ξηρό ή υγρό περιβάλλον.

Παραδείγματα χρήσης: αρθρώσεις (αυτοκινήτου, μηχανισμού γκαραζόπορτας, στήριγμα μοτοσικλέτας, γρανάζια, ρουλεμάν με μπίλιες, παλιές κλειδαριές, ατσάλινα καλώδια, τοποθέτηση αξόνων και βιδώματα.

  • Θερμοκρασίες χρήσης (συνεχόμενη) :-20ο έως +140ο C. 
  • Χρώμα: Ανοικτό κίτρινο. 
  • Βαθμός : NLG12

Οδηγίες χρήσης:  Καθαρίσετε την επιφάνεια που θέλετε να λιπάνετε. (σε περίπτωση που κάποια σημεία δεν είναι εύκολα σε πρόσβαση, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό γράσο από μηχανικά μέρη Facom 400ml)  Ανακινήστε πριν τη χρήση. Ψεκάζεται ομοιόμορφα. Περιμένετε 3 με 4 λεπτά μέχρι να ενεργήσει καλά το γράσο πριν ξεκινήστε την συναρμολόγηση ή λειτουργία.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Εύφλεκτο . Η επαναλαμβανόμενη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία. Μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Να χρησιμοποιείτε και να διατηρείτε μακριά από φλόγα ή πηγή σπιθών, εστίες ή ηλεκτρική συσκευή σε λειτουργία.  Μην καπνίζετε.  Να φυλάγετε μακριά από παιδιά.  Δοχείο υπό πίεση.  Να προστατεύετε από τις ακτίνες του ήλιου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία άνω των 50 βαθμών κελσίου.  Να μην τρυπηθεί ή καεί και μετά το τέλος της χρήσης.  Να μην ψεκαστεί προς μια φλόγα ή ένα καυτό σώμα.  Να μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις.  Να το χρησιμοποιείτε σε καλά αεριζόμενους χώρους.  Σε περίπτωση κατάποσης καλέστε απ’ ευθείας έναν γιατρό και δείξτε του την συσκευασία.  Να το χρησιμοποιείτε με σύντομους ψεκασμούς.  Να μην χρησιμοποιείτε για άλλη χρήση εκτός απ αυτήν που απευθύνεται.

Κατασκευάζεται στην Γαλλία.

 

 ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210.7793777-9

 

ΔΙΑΘΕΣΗ: AUTO IMPEX HELLAS – 210.2796361 www.impexhellas.gr

 

More Information
ΜάρκαFACOM