Πανί χιονιού / χιονοκουβέρτα TX 8 XL TOOLS (450458)

Πανί χιονιού / χιονοκουβέρτα TX 8 XL TOOLS (450458)

Χιονοαλυσίδες μεταλλικές 9mm Group 70 Start COLZANI (8368)

Χιονοαλυσίδες μεταλλικές 9mm Group 70 Start COLZANI (8368)

Πανί χιονιού / χιονοκουβέρτα TX 9 XL TOOLS (450459)

60.00 €
Χώρα παραγωγής
Διαθεσιμότητα: 12 τεμάχια
SKU
450.459

ΠΑΝΙ ΧΙΟΝΙΟΥ / ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΑ TX 9

Εύκολη εφαρμογή:

 • Εφαρμόζει και αφαιρείται σε μόλις 3 λεπτά
 • Ιδανικό για οχήματα με μειωμένη απόσταση λασπωτήρα - ρόδας.
 • Αποκλειστική και πατενταρισμένη δομή του υφάσματος που παρέχει εξαιρετικό κράτημα σε χιόνι και πάγο.
 • Ιδανικό για χρήση σε έκτακτες συνθήκες για μικρές αποστάσεις και για ταχύτητα έως 40km/h.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΓΟ Ή ΧΙΟΝΙ . Να μη χρησιμοποιείται σε στεγνούς δρόμους (χωρίς πάγο ή χιόνι), καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά του προϊόντος καθώς και να χειροτερεύσει τη συμπεριφορά του οχήματος.

Συστάσεις χρήσης:

 • Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας για να επιβεβαιώσετε ότι μπορούν να τοποθετηθούν χιονοαλυσίδες/χιονοκουβέρτες.
 • Να χρησιμοποιείται σε λάστιχα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προτείνονται από τον κατασκευαστή και των οποίων οι διαστάσεις βρίσκονται στο καρτελάκι του προϊόντος.
 • Να σέβεστε την καταλληλότητα του προϊόντος με βάση τις διαστάσεις των ελαστικών (μόνο για οχήματα κάτω των 2 τόνων).
 • Οι χιονοκουβέρτες δεν αντικαθιστούν τα λάστιχα χιονιού.
 • Όταν έχουν τοποθετηθεί χιονοκουβέρτες στους τροχούς κίνησης, οι διαφορές στο κράτημα μεταξύ των μπροστινών και οπίσθιων τροχών μπορεί να αυξήσουν την ολισθηρότητα του οχήματος. Γι' αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε όχημα με χιονοκουβέρτες. 
 • Να τοποθετούνται αποκλειστικά σε ζεύγη, τουλάχιστον στους τροχούς κίνησης. Αν το όχημά σας είναι 4x4 συστίνεται να προμηθευτείτε δύο ζευγάρια χιονοαλυσίδων.
 • Να αποφεύγετε ξαφνικές επιταχύνσεις ή φρεναρίσματα.
 • Αφού τοποθετηθούν στους τροχούς, οι χιονοκουβέρτες κεντράρονται τέλεια μετά από  εκατό περίπου μέτρα. Επιβεβαιώστε ότι βρίσκονται στη σωστή θέση μετά από 1 περίπου χιλιόμετρο.
 • Αν το όχημά σας έχει κάποιο σύστημα αντι-ολίσθησης των τροχών (ASR, ESP, κτλ.) μην το απενεργοποιήσετε.
 • Μην ξεπερνάτε τη μέγιστη ταχύτητα των 40km/h.
 • Πριν από παρατεταμένη στάθμευση, αφαιρέστε τις χιονοκουβέρτες. έτσι ώστε να μην παγώσουν πάνω στους τροχούς και γίνει πιο δύσκολη η αφαίρεσή τους.

Οδηγίες συντήρησης:

Τα σημεία του προϊόντος που έρχονται σε επαφή με το δρόμο υπόκεινται σε φθορά. Αν η χιονοκουβέρτα κοπεί, αφαιρέστε τη για να μη προκληθεί πρόβλημα στο όχημα. Αν παρατηρήσετε μετά την πρώτη χρήση να είναι το προϊόν τρυπημένο ελαφριά σε συγκεκριμένα σημεία, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Να μη χρησιμοποιείται σε χιόνι αν υπάρχει υπερβολικά μεγάλη φθορά. Αν το προϊόν είναι διάτρητο στο 40% του πλάτους του λάστιχου, δε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Οι χιονοκουβέρτες XL Perform Tools δεν επισκευάζονται και θα πρέπει να πλένονται και να τοποθετούνται στεγνές στη συσκευασία τους μετά από κάθε χρήση.

Τοποθέτηση και αφαίρεση:

Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες τοποθέτησης που βλέπετε στο εσωτερικό της συσκευασίας. Ο κάτοχος του προϊόντος θα πρέπει να ακολουθεί τις παραπάνω συστάσεις χρήσης, διαφορετικά είναι υπ' ευθύνη του οποιαδήποτε ζημία προκύψει, στο προϊόν, στο όχημα ή ακόμα και σε άνθρωπο. Συστίνεται πριν την πρώτη χρήση να κάνετε μια δοκιμή τοποθέτησης.

Σύμφωνα με τo γαλλικό κανονισμό "Arrêté ministériel des Transports du 18 juillet 1985: "DISPOSITIFS ANTIDERAPANTS EQUIPANT LES PNEUMATIQUES".

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχει το σήμα χιονιου Β26.

EN16662-1:2020 Supplementary Grip Device, Cert no 288-22906, classe: 7mm


Δεν παρέχεται καμμία εγγύηση στο προιόν για σκίσιμο ή φθορά κατά τη χρήση.

More Information
ΜάρκαXL PERFORM TOOLS