Πάστα καθαρισμού χεριών  750ml FACOM (006042)

Πάστα καθαρισμού χεριών 750ml FACOM (006042)

Καθαριστικό φρένων σπρέι 400ml FACOM (006061)

Καθαριστικό φρένων σπρέι 400ml FACOM (006061)

Καθαριστικό σπρέυ-υγρό γενικής χρήσης 1L FACOM (006060)

Συμπυκνωμένο υγρό καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων 1L

Ειδικό για μηχανικούς και εργαστήρια. Με ανασταλτικούς παράγοντες κατά της διάβρωσης.

12.00 €
Χώρα παραγωγής Γαλλία
Διαθεσιμότητα: Out of stock
SKU
006.060

Συμπυκνωμένο υγρό καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων 1L

Ειδικό για μηχανικούς και εργαστήρια. Με ανασταλτικούς παράγοντες κατά της διάβρωσης.

Καθαριστικό με ισχύ 6 - Καθαρίζει, αφαιρεί τα λίπη, διαλύει, ξελεκιάζει, επιβραδύνει την απόθεση της βρωμιάς και τη διάβρωση. Το καθαριστικό με ισχύ 6 έχει μια συμπυκνωμένη σύνθεση για πολλές αποτελεσματικές χρήσεις για καθαρισμό όλων των τύπων βρωμιών που συναντάμε στη βιομηχανία και τα συνεργία.

Είναι εξοπλισμένο με ένα ρυθμιζόμενο jet και περιέχει ενεργά επιφανειακά βιοδιασπώμενα στοιχεία για να καθαρίζει εύκολα τις ξερές η λιπαρές βρωμιές από κάθε επιφάνεια.

Περιέχει μια πρόσθετη ουδέτερη ουσία που επιβραδύνει την απόθεση της βρωμιάς και περιέχει ανασταλτικούς διαβρωτικούς παράγοντες.

Μη όξινη σύνθεση (pH>7), που διαλύεται εύκολα στο νερό.

Παραδείγματα χρήσης: Καθαρίζει τα ίχνη από τα λίπη, λάδια, μελάνι, σκόνη φρένων, ίχνη λάστιχου, άσφαλτο, ρετσίνι πεύκου, έντομα, νικοτίνη, βρωμιές από τρόφιμα, ακαθαρσίες πουλιών… Για ζάντες, προβολείς, αμάξωμα, παρ-μπριζ αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, φορτηγού… Για τη βιομηχανία, μηχανές, ρομπότ, καλούπια, μπάνια υπέρηχων, διαχωριστικά… Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης διαλυμένο ως καθαριστικό που δεν χρειάζεται μεγάλη πυκνότητα (καθαρισμός αμαξώματος, συνθετικού φίλτρου, καθαριστικό τζαμιών καλοκαιρινό…).

Οδηγίες χρήσης: Ανοίξτε σταδιακά τον σωλήνα που βρίσκεται στην άκρη του ψεκαστήρα ξεβιδώνοντας το, έως ότου φτάσετε την επιθυμητή ποσότητα ψεκάσματος. Για περισσότερη αποτελεσματικότητα: αποφεύγετε την χρήση του στον ήλιο ή σε δυνατή θερμοκρασία. Αφήστε το να δράσει και σκουπίστε το χάρη σ’ ένα στεγνό πανί ή ξεπλύνετε το με νερό ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος της επιφάνειας που το χρησιμοποιήσατε. Ξανακλείστε τον σωλήνα μετά από τη χρήση, βιδώνοντας τον.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα. Να φυλάγεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που έρθει σ’ επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση κατάποσης καλέστε απ’ ευθείας έναν γιατρό και δείξτε του τη συσκευασία. Κατασκευάζεται στην Γαλλία.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210.7793777-9 ΔΙΑΘΕΣΗ: IMPEX HELLAS – 210.2796361 www.impexhellas.eu

More Information
ΜάρκαFACOM