Βελτιωτικό- ενισχυτικό βενζίνης 200ml FACOM (006004)

Βελτιωτικό- ενισχυτικό βενζίνης 200ml FACOM (006004)

Σφραγιστικό διαρροών λαδιού κινητήρα αυτοκινήτου-φώκια- 250ml FACOM (006002)

Σφραγιστικό διαρροών λαδιού κινητήρα αυτοκινήτου-φώκια- 250ml FACOM (006002)

Καθαριστικό κάρτερ λαδιών κινητήρα αυτοκινήτου 250ml FACOM (006003)

Καθαριστικό κάρτερ λαδιών κινητήρα αυτοκινήτου Facom

 

14.00 €
Χώρα παραγωγής Γαλλία
Διαθεσιμότητα: 8 τεμάχια
SKU
006.003

Καθαριστικό κάρτερ λαδιών κινητήρα αυτοκινήτου

  • Διασκορπιστικό και εξουδετερωτικό πρόσθετο
  • Παρατείνει την απόδοση του λαδιού
  • Βελτιώνει τη λίπανση του κινητήρα τοποθετείται στο κάρτερ λαδιού του κινητήρα
  • Ειδική συμπυκνωμένη φόρμουλα για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του κυκλώματος λίπανσης του κινητήρα, και κυρίως των ευαίσθητων στοιχείων όπως η αντλία, ο στροβιλοσυμπιεστής, τα ωστικά υδραυλικά κλπ.
  • Αποκολλά και διαλύει υπολείμματα και βερνίκια, και τα αποβάλει κατά την αλλαγή λαδιών.
  • Η λιπανση βελτιστοποιείται, και αποτρέπονται οι κίνδυνοι μη φυσιολογικής φθοράς ή κολλήματος.
  • Αποβάλλοντας τα οξειδωτικά και εξουδετερώνοντας τα όξινα υπολείμματα καύσης, το καινούργιο λάδι σας διατηρεί περισσότερο χρόνο τις ιδιότητές του, και προστατεύει πιο αποτελεσματικά τον κινητήρα σας κατά της φθοράς

 

Συστάσεις: προϊόν το οποίο προορίζεται για μηχανικούς, ιδιώτες, επαγγελματίες του τομέα μεταφορών κλπ. Για βέλτιστη προστασία, χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν κάθε φορά που αλλάζετε λάδια. Ισχύει από την πρώτη κιόλας αλλαγή λαδιών.

Αυτό το μπουκαλάκι 250ml εμπλουτίζει αποτελεσματικά 4 έως 6 λίτρα λαδιού κινητήρα.

Οδηγίες χρήσης: ανακινήστε πριν τη χρήση. Με σβηστό τον κινητήρα και με κανονική θερμοκρασία λειτουργίας: αδειάστε το περιεχόμενο του μπουκαλιού στο κάρτερ λαδιού του κινητήρα. Προσέξτε να μην υπερβείτε τη μέγιστη στάθμη λαδιού. Βάλτε να δουλέψει ο κινητήρας στο ρελαντί για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, κάνετε την αλλαγή λαδιών, αλλάζοντας οπωσδήποτε το φίλτρο λαδιού.

Συμβατότητα: για παντός τύπου τετράχρονους κινητήρες, παλιάς ή νέας γενιάς, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα και τον τύπο καυσίμου (βενζίνα, πετρέλαιο, υγραέριο). Με ή χωρίς τουρμπίνα, ή σύστημα κατά της μόλυνσης ή ωστικά υδραυλικά. Συμβατό με παντός τύπου ημισυνθετικά ή συνθετικά ορυκτέλαια. Κατάλληλο και για κινητήρες λιπαινόμενους με «ξηρό κάρτερ». Μη διαβρωτικό προϊόν, χωρίς κίνδυνο για τα στοιχεία του κινητήρα.

Προφυλάξεις χρήσης:

ΚΙΝΔΥΝΟΣ Περιέχει: ελαφριά ναφθενικά αποστάγματα (πετρέλαιο), υδρογονοκατεργασμένα και υδρογονάνθρακες, C10, αρωματικές ουσίες, <1% ναφθαλίνη. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία. Η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

More Information
ΜάρκαFACOM