Καθαριστικό φρένων σπρέι 400ml FACOM (006061)

Καθαριστικό φρένων σπρέι 400ml FACOM (006061)

Καθαριστικό επαφών-contact leaner 250ml FACOM(006064)

Καθαριστικό επαφών-contact leaner 250ml FACOM(006064)

Καθαριστικό γράσου και απολιπαντικό επιφανειών σπρέι 400ml FACOM (006062)

Καθαριστικό-αφαιρετικό γράσου για μηχανικές και βιομηχανικές εργασίες.  Διαλύει και σκορπά όλα τα ίχνη λαδιών, γράσων, σκόνης φρένου, ξεκολλάει τα υπολείμματα σιλικόνης, και ίχνη από αυτοκόλλητα…  Η σύνθεσή του και η δυνατή του μηχανική δράση προσφέρουν ένα ισχυρό καθαρισμό. Χάρη στη γρήγορη εξάτμισή του, αφήνει πίσω μια καθαρή επιφάνεια, στεγνή και χωρίς υπολείμματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

12.00 €
Χώρα παραγωγής Γαλλία
Διαθεσιμότητα: 23 τεμάχια
SKU
006.062

Καθαριστικό γράσου και απολιπαντικό επιφανειών σπρέι 400ml FACOM

  • Ειδικό για μηχανικούς & βιομηχανίες
  • Ισχυρή δράση
  • Στεγνό, δεν αφήνει κατάλοιπα

Καθαριστικό-αφαιρετικό γράσου για μηχανικές και βιομηχανικές εργασίες.  Διαλύει και σκορπά όλα τα ίχνη λαδιών, γράσων, σκόνης φρένου, ξεκολλάει τα υπολείμματα σιλικόνης, και ίχνη από αυτοκόλλητα…  Η σύνθεσή του και η δυνατή του μηχανική δράση προσφέρουν ένα ισχυρό καθαρισμό. Χάρη στη γρήγορη εξάτμισή του, αφήνει πίσω μια καθαρή επιφάνεια, στεγνή και χωρίς υπολείμματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  Το συμπυκνωμένο σπρέι επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την φιάλη σε όλες τις στάσεις, και είναι ακριβής και σε μικρά μηχανικά μέρη που είναι δύσκολα προσβάσιμα.   Ειδική σύνθεση χωρίς χλώριο : δεν αφήνει λεκέδες και δεν έχει καμία επίπτωση στα άλλα λαστιχένια ή πλαστικά μέρη…

Χρήση:  Για εργοστασιακή ή για επαγγελματίες μηχανικούς… Αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα …  Για καθαρισμό αλυσίδων, γραναζιών, ρουλεμάν κλπ…  Αφαιρεί τα λίπη από τα μέταλλα προτού τα βάψετε ή τα κολλήσετε.

Οδηγίες χρήσης:  Ψεκάστε απ’ ευθείας στις βρωμιές.  Αφήστε λίγο χρόνο να δράσει, περιμένετε να εξατμιστεί τελείως.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Εύφλεκτο . Η επαναλαμβανόμενη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία. Μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Να χρησιμοποιείτε και να διατηρείτε μακριά από φλόγα ή πηγή σπιθών, εστίες ή ηλεκτρική συσκευή σε λειτουργία.  Μην καπνίζετε.  Να φυλάγετε μακριά από παιδιά.  Δοχείο υπό πίεση.  Να προστατεύετε από τις ακτίνες του ήλιου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία άνω των 50 βαθμών κελσίου.  Να μην τρυπηθεί ή καεί και μετά το τέλος της χρήσης.  Να μην ψεκαστεί προς μια φλόγα ή ένα καυτό σώμα.  Να μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις.  Να το χρησιμοποιείτε σε καλά αεριζόμενους χώρους.  Σε περίπτωση κατάποσης καλέστε απ’ ευθείας έναν γιατρό και δείξτε του την συσκευασία.  Να το χρησιμοποιείτε με σύντομους ψεκασμούς.  Να μην χρησιμοποιείτε για άλλη χρήση εκτός απ αυτήν που απευθύνεται.

 

Κατασκευάζεται στην Γαλλία.

 

 ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210.7793777-9

More Information
ΜάρκαFACOM