Πανί χιονιού / χιονοκουβέρτα TX 9 XL TOOLS (450459)

Πανί χιονιού / χιονοκουβέρτα TX 9 XL TOOLS (450459)

Χιονοαλυσίδες μεταλλικές 9mm Group 80 Start COLZANI (8369)

Χιονοαλυσίδες μεταλλικές 9mm Group 80 Start COLZANI (8369)

Χιονοαλυσίδες μεταλλικές 9mm Group 70 Start COLZANI (8368)

50.00 €
Χώρα παραγωγής
Διαθεσιμότητα: 4 τεμάχια
Only 4 left
SKU
8368

Αλυσίδες χιονιού μεταλλικές 9mm. Εύκολη τοποθέτηση, χωρίς μετακίνηση του οχήματος. Με συνδέσμους "D" για άριστη πρόσφυση στο δρόμο, 9 χιλιοστών για λιγότερους κραδασμούς και μεγαλύτερη άνεση. Με αυτοασφαλιζόμενο σύστημα τεντώματος. 

  • Εύκολη συναρμολόγηση: δε χρειάζεται να μετακινήσετε το όχημα σας, χάρη στο σύστημα γρήγορης σύνδεσης του εύκαμπτου καλωδίου.
  • Καστάνια τεντώματος:  ασφαλίζουν την αλυσίδα στην επιθυμητή θέση, εμποδίζοντάς την να χαλαρώσει.
  • Εσωτερικό γρήγορο κούμπωμα: χάρη στην ιδιαιτέρως εύκαμπτη λαστιχένια ράβδο σύνδεσης, είναι δυνατή η σύνδεση με μία μόνο κίνηση, ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
  • Με συνδέσμους σχήματος “D”: ο τύπος αυτός επιτρέπει καλύτερη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες, μειώνοντας το θόρυβο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Οδηγίες τοποθέτησης:

Απλώστε τη χιονοαλυσίδα στο έδαφος και βεβαιωθείτε ότι η κίτρινη πλαστική θήκη του καλωδίου κοιτάει αριστερά. Περάστε το εύκαμπτο καλώδιο πίσω από τον τροχό, βάζοντας πρώτα το κίτρινο κομμάτι από αριστερά προς δεξιά.

Σηκώστε το ατσάλινο καλώδιο αρκετά έτσι ώστε να μπορέσετε να τοποθετήσετε τους δύο μεταλλικούς συνδέσμους. Συνδέστε τον εξωτερικό πράσινο γάντζο στον τελευταίο κρίκο της κίτρινης αλυσίδας.

Σπρώξτε το εύκαμπτο καλώδιο στο εσωτερικό του τροχού και βεβαιωθείτε ότι δε μένει πάνω από τον τροχό. Περάστε την κόκκινη αλυσίδα μέσα από το κόκκινο αυτοασφαλιζόμενο μηχανισμό.

Περάστε τη λαστιχένια ράβδο μέσα στο κόκκινο δαχτυλίδι, τραβήξτε την αλυσίδα όσο το δυνατόν καλύτερα και τεντώστε τη λαστιχένια ράβδο, συνδέοντάς την σε ένα κρίκο της πλαϊνής αλυσίδας.

Το κουτί περέχει:

  • 2 τεμάχια αλυσίδες χιονιού
  • 1 ζευγάρι γάντια μιας χρήσης
  • Εφεδρικούς συνδέσμους
  • Βιβλίο οδηγιών

Προειδοποιήσεις: ειδικές αλυσίδες για αυτοκίνητα. Κάθε μέγεθος ελαστικού αντιστοιχεί σε ένα μέγεθος αλυσίδων χιονιού το οποίο πρέπει να τηρείται αυστηρά. Ελέγξτε ότι το μέγεθος του ελαστικού αντιστοιχεί σε μία από τις μετρήσεις που εμφανίζονται στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας. Ελέγξτε τι αναγράφεται στο «Φυλλάδιο οδηγιών» του οχήματος και ακολουθήστε τις οδηγίες, συμβουλές και περιορισμούς που αναφέρονται σ’ αυτό.

Πιστοποιητικό ποιότητας

Έγκριση ONORM V5117 geprüft
Reg. N. ON-N 2006 272
TÜV / SÜD
Geprüfte Sicherheit
No. Z1A 1512 54745008
Η πιστοποίηση ONORM V 5117 θεωρείται ισοδύναμη με την πιστοποίηση UNI 11313 σύμφωνα με υπουργική απόφαση της 10/05/11

More Information
ΜάρκαSTART