Καθαριστικό σπρέυ-υγρό γενικής χρήσης 1L FACOM (006060)

Καθαριστικό σπρέυ-υγρό γενικής χρήσης 1L FACOM (006060)

Σφουγγάρι αυτοκινήτου Microfibre washing sponge 25X11X7cm MICHELIN(009483)

Σφουγγάρι αυτοκινήτου Microfibre washing sponge 25X11X7cm MICHELIN(009483)

Αντισκωριακό - λιπαντικό σπρευ 300ml FACOM (006103)

Ειδική σύνθεση με στοιχεία κατά της σκουριάς για να διεισδύει, ξεσφίγγει εύκολα και αποτελεσματικά.  Εξασφαλίζει μια λίπανση που δεν θερμαίνει τους μηχανισμούς και ρουλεμάν.  Σταματά το τρίξιμο, και ελαττώνει την τριβή και τη φθορά.  Επιτρέπει τη λίπανση στα μεταλλικά στοιχεία και μη κατά τη διάρκεια τρυπήματος.

Regular Price 10.00 € Special Price 5.00 €
Χώρα παραγωγής Γαλλία
Διαθεσιμότητα: 12 τεμάχια
SKU
006.103

Αντισκωριακό - λιπαντικό σπρέι 300ml, ειδικό για μείωση της σκουριάς. Ξεσφίγγει, καθαρίζει, λιπαίνει.

Ειδική σύνθεση με στοιχεία κατά της σκουριάς για να διεισδύει, ξεσφίγγει εύκολα και αποτελεσματικά.  Εξασφαλίζει μια λίπανση που δεν θερμαίνει τους μηχανισμούς και ρουλεμάν.  Σταματά το τρίξιμο, και ελαττώνει την τριβή και τη φθορά.  Επιτρέπει τη λίπανση στα μεταλλικά στοιχεία και μη κατά τη διάρκεια τρυπήματος.  Η δραστική του σύνθεση επιτρέπει να καθαρίζετε, απολιπαίνετε και να αφαιρείτε την πίσσα από τα σίδερα και τις μηχανές…  Αντικολλητικό, αποτρέπει την πίσσα και τις βρωμιές.  Να χρησιμοποιείται συχνά για να διευκολύνει τον καθαρισμό.  Υδροφοβικό, δημιουργεί μια λεπτή στρώση και απωθεί το νερό και την υγρασία.  Κατά της διάβρωσης για τα ακατέργαστα μέταλλα και για πολλές μέρες. 

Χρήση:  Για βιομηχανική χρήση ή για επαγγελματίες μηχανικούς… Αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα …

Οδηγίες χρήσης:  Ανακινήστε πριν τη χρήση. 

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΦΙΞΕΤΕ : Ψεκάστε άφθονα στο σημείο που είναι σφιχτό, αφήστε το να διεισδύσει και να δράσει προτού ξεκινήστε την αποσυναρμολόγηση.
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ : Ψεκάστε μέσα στον μηχανισμό, αφήστε το να διεισδύσει και σκουπίστε ότι περισσεύει.
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΑΤΕ : Ψεκάστε συχνά κατά τη διάρκεια της εργασίας
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ : ψεκάστε και αφήστε το να δράσει ανάλογα με την ποσότητα και επιμονή των βρωμιών.  Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
  5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ : Ψεκάστε ομοιόμορφα και αφήστε το να στεγνώσει.  Ανανεώστε τακτικά εάν χρειάζεται.
  6. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ :  Τοποθετήστε λίγη ποσότητα σε όλη την επιφάνεια που χρειάζεται.  Σκουπίστε ότι περισσεύει χωρίς τρίψιμο, με ‘ένα καθαρό πανί, με τρόπο που θα αφήστε μία λεπτή και ομοιόμορφη στρώση σε όλη την επιφάνεια.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Πολύ εύφλεκτο . Να φυλάγεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης καλέστε απ’ ευθείας έναν γιατρό και δείξτε του τη συσκευασία. Συσκευασμένο υπό πίεση.  Να μένει μακριά από τις ακτίνες του ήλιου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία άνω των 50ο κελσίου.  Να μην τρυπηθεί ή καεί και μετά το τέλος της χρήσης.  Να μην ψεκαστεί προς μια φλόγα ή ένα καυτό σώμα. Μην καπνίζετε. Να μην χρησιμοποιείτε για άλλη χρήση εκτός απ αυτήν που απευθύνεται.  Να χρησιμοποιείται σε καλά αεριζόμενους χώρους.

 

Κατασκευάζεται στην Γαλλία.

 

 ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210.7793777-9

 

ΔΙΑΘΕΣΗ: IMPEX HELLAS – 210.2796361 www.impexhellas.eu

 

More Information
ΜάρκαFACOM